Maja Vodopija je profesionalni astrolog. Živi i radi u Zagrebu. Sve konzultacije obavlja u osobnom kontaktu, telefonski, putem pošte, e-maila ili Skype-a. Također vodi tečajeve tarota, intuicije i astrologije koji su vrlo popularni, a od nedavno i druge, surađuje s raznim časopisima te aktivno djeluje na manifestacijama ezoterije.

Maja je rođena 1973.g. u Kutini. Već u ranijim godinama pokazuje sposobnost predviđanja budućih događaja i velik interes ka okultnome. Sa 24 godine odlazi u London, gdje i započinje njeno pravo 'duhovno putovanje'. Za 5 godina provedenih u inozemstvu usavršila je svoj dar izuzetne intuicije, stekla nova ezoterijska znanja i iskustvo u radu s ljudima. Postigla je znatan uspjeh. U Londonu je studirala astrologiju i nosi svjedodžbu Astrološkog fakulteta ('Faculty of Astrological Studies'). Pohađala je studije za razvijanje vidovitosti na 'Psychic College-u', kojeg je osnovao Scotland Yard. Njena mentorica tarota i chanellinga bila je Lee Van Zyl koja je vrlo cijenjena u Velikoj Britaniji.

Nakon povratka u Hrvatsku 2002. g. otvara studio 'Anubis' u Zagrebu kroz kojeg djeluje do kraja 2012.. Također je autor knjige 'Vrata istine' koja je priručnik o proricanjima, a kroz koju se može dobiti uvid u osnovne grane ezoterije.

Majini tečajevi tarota, koji idu od početnog, preko naprednog pa sve do majstorskog stupnja, mnogima su pomogli da i sami savladaju tu zahtjevnu disciplinu i da postanu sposobni kvalitetno čitati tarot karte, a također i da razumiju sistem djelovanja univerzuma. Tečajevi osvještenja intuicije su koncipirani kao sredstvo osobnog duhovnog razvoja i pomažu ljudima da kroz osvještenje intuicije budu povezaniji sa svojom suštinom. S obzirom na povratne informacije njenih klijenata i učenika za Maju se sa sigurnošću može reći da je vrhunski majstor kojem se možete obratiti s potpunim povjerenjem.

U periodu od 2012. do 2014. Maja prolazi duboku osobnu transformaciju koju opisuje u svoje dvije, još neobjavljene knjge 'Tamna noć duše' i 'Zora'. Alkemijski proces koji je opisan u knjigama njeno je osobno iskustvo i rezultat je dugogodišnjeg rada i proučavanja. Upravo prolazeći kroz jednu takvu transformaciju, ona otpušta staru, nepotrebnu i otvara vrata novoj, tek rođenoj energiji Horusa da ju na svojim krilima podigne u orlovske visine Zlatnoga Doba! Centar Horus rođen je poput feniksa, na temeljima staroga i upravo je to Majina misija ovdje na Zemlji - biti Svjetlo onima koji i sami krenu na put osobne transformacije. Maja je istinski alkemičar koji vam može pomoći u potrazi za vašim osobnim duhovnim zlatom, bilo asistencijom, bilo svojim primjerom. Maja je ovdje da podrži svaku dušu koja istinski traga za slobodom! 

MAJA
gsm:
091 92 72 296