TEČAJ ASTROLOGIJE

Kao rezultat dugogodišnjeg pripremanja kroz praksu astrologije i uz pomoć ali i mali nagovor zainteresiranih rodio se i ovaj tečaj. On je namijenjen svima onima koje zanima astrologija i žele dobiti dublji uvid u taj fascinantan predmet. Na tečaju će biti obrađeni principi na kojima astrologija funkcionira te objašnjene metode tumačenja horoskopa. Polaznici će se moći upoznati s raznim vidovima astrologije od kojih su najpoznatiji natalna, karmička i horarna astrologija. Kao vid prediktivne astrologije bit će objašnjeno tumačenje tranzita, solarnog i progresivnog horoskopa. Isto tako, biti će riječi i o mnogim drugim načinima upotrebe astrologije. Ovaj tečaj u sebi objedinjava teoretski dio u vidu predavanja i praktični dio kroz priliku da polaznici interpretiraju horoskop konkretnoj osobi.

Trajanje svakog stupnja je dvanaest tjedana, odnosno trideset i šest sati i sva potrebna literatura je osigurana.


TEČAJ TAROTA

Za one koji žele učiti tarot kako bi se mogli služiti njime privatno ili profesionalno, ili pak kao sredstvo osobnog razvoja, Maja je koncipirala tečaj tarota. Sve grupe ona osobno i vodi, s time da na nekim predavanjima mogu gostovati i neki drugi majstori tarota. Tečajevi se održavaju od 2003. g i do sada, Maja je obučila velik broj ljudi. Mnogi od njih danas se i sami bave tarotom.

Tečaj tarota objedinjava rad na osvještenju duha kroz meditaciju, osvještenje intuicije kroz praktične vježbe, razumijevanje sistema tarot karata kroz detaljnu analizu Velike i Male arkane te praktični rad s kartama. Tečajevi se održavaju po konkretno utvrđenom programu, a postoje tri stupnja – početni, napredni i majstorski. Svi su u trajanju od devet tjedana i nakon svakoga se dobije simbolična potvrda o završenom tečaju.

Više o stupnjevima:

 

 

TEČAJ OSVJEŠTENJA INTUICIJE

Tečaj osvještenja intuicije idealan je za sve one koji žele osvijestiti svoju intuiciju i moći je koristiti u svakodnevnom životu. Iako svi imamo intuiciju, kod nekih je ljudi ona u uspavanom stanju, tako da se treba probuditi. Jednom kada probudimo tj. osvijestimo intuiciju, trebamo raditi na tome da otkrijemo i dešifriramo načine na koje se ona manifestira. Kako postoji više načina na koje nam naša intuicija govori, na ovome tečaju svako može otkriti 'svoj' način. Uz mnoge praktične vježbe, od kojih većina ide kroz meditaciju, moguće je bolje upoznati sebe i povezati se s istinskim unutarnjim vodstvom. Neke su vježbe idealne za prepoznavanje intuicije preko fizičkih senzacija, recimo psihometrija i vježba 'stolica'. Neke su pak usmjerena na to da se osposobimo vizualnom načinu dobivanja informacija poput vizualizacije kroz 'treće oko'. Preko nekih vježbi razvijamo intuiciju koja ide preko osjećaja, kao npr. u vježbi 'predmet'. Također, da budemo sposobni 'dobiti' ili 'čuti' korisnu informaciju uspostavljamo kontakt s duhovnim vodičem. Ovaj kontakt će nam biti dragocjen i inače u životu kad god budemo trebali vodstvo na našem duhovnom putu... Dakle, uz mnogobrojne i raznovrsne vježbe osoba može otkriti na koji od načina će se njoj njena intuicija obraćati.

Kako bi se mogli bolje i kreativnije izražavati ili savjetovati druge, uče se tehnike automatski govor i automatsko pisanje. Pomoću njih osoba je u mogućnosti prenijeti poruku svojeg 'višeg ja' drugima kako bi im pomogla. Također, ove su tehnike izvrsne ako želite pojačati svoju kreativnost u umjetničke svrhe. Isto tako, ovaj tečaj će svakome pomoći da napravi razliku između uma tj. logičkog zaključivanja i intuicije, kako osoba ne bi svoje strahove ili osobne fantazije zamijenila za intuiciju.

Postoji I i II stupanj tečaja, oba traju šest tjedana i vodi ih Maja osobno. Nakon završena oba stupnja dobiva se simbolična potvrda o završenom tečaju.

Više o stupnjevima:

 

NOVO!

REGRESIJA ...kliknite na link

RAZRJEŠENJE ODNOSA S RODITELJIMA I PARTNERIMA – ISCJELJIVANJE UNUTARNJEG DJETETA ...kliknite na link

'KARMIČKA DIJAGNOSTIKA' – ISCRTAVANJE MAPE
DUHOVNOG PUTA ...kliknite na link

ENERGETSKI RAD SA ČAKRAMA ...kliknite na link

OSTVARIVANJE KONTAKTA S DUHOVNIM VODIČIMA
I ANĐELIMA ...kliknite na link

HERMETIČKA KABALA ...kliknite na link

ŠKOLA ALKEMIJE
Institut osobne transformacije je u formiranju, uskoro više informacija!

Tečajevi se mogu u obliku 'vikend tečaja' po dogovoru održati i u nekom drugom gradu. Tada se intenzivno u dva dana prolazi cijelo gradivo.
Za takvu vrstu tečaja potrebno je najmanje sedam osoba, a osoba koja bi sve organizirala dobiva mogućnost polaska besplatno. Oni koji su zainteresirani da Maja održi tečaj u njihovom gradu neka joj se obrate telefonski.

Moguće je dogovoriti instrukcije jedan na jedan iz navedenih disciplina.

Za detaljne informacije i dogovore molimo kontaktirati Maju telefonski.

 


Cijene tečajeva:

Tečajevi astrologije
Astrologija I stupanj....................... 1800 kn
Astrologija II stupanj..................... 1800 kn

Astrologija III stupanj................... 1800 kn

Tečajevi osvještenja intuicije
Osvještenje intuicije I stupanj........ 1200
kn
Osvještenje intuicije II stupanj....... 1200 kn

Tečajevi tarota
Početni tečaj tarota.......................... 1600 kn
Napredni tečaj tarota...................... 1600 kn
Majstorski tečaj tarota................... 1600 kn

Regresija......................................... 1300 kn
Razrješenje odnosa..................... 1100 kn
Karmička dijagnostika.............. 1400 kn
Energetski rad sa čakrama....... 1900 kn
Ostvarivanje kontakta.............. 1500 kn
Hermetička kabala...................... 1700 kn

Vježbaonice
Vježbaonica osvještenja intuicije..... 400 kn
Vježbaonica tarota
............................ 400 kn
Ostale vježbaonice............................ 400 kn
Za one koji su završili napredni i majstorski tačaj tarota, a žele još više produbiti svoje znanje Maja organizira VJEŽBAONICE TAROTA. Na ovim se vježbaonicama utvrđuje već savladano gradivo isključivo kroz praktičan rad.

Isto tako, svi oni koji su završili napredni tečaj razvoja intuicije, a žele nastaviti dalje s praktičnim radom mogu se prijaviti na VJEŽBAONICE INTUICIJE.

Sve vježbaonice održavaju se vikendom i traju jedan dan. Vrijeme trajanja ovisi o broju polaznika, no najčešće je od 11 do 19 h. Na vježbaonicama se isključivo vježba i utvrđuje već savladano gradivo na tečajevima intuicije ili tarota.

Vježbaonice se održavaju i nakon ostalih završenih tečajeva.